fbpx

Krštenja i dečiji rođendani

već od 15 EUR 

1. Dečiji rođendani – U ponudi se nalazi dečija igraonica i pored prostora, hrane i pića, za vas možemo obezbediti animatore, mađioničare, klovnove, Deda Mraza i osobe koje će paziti na vašeg mališana i njegove drugove i koje će zabavljati vašu decu dok se Vi i vaši gosti možete opušteno služiti hranom i pićem i uživati u prijatnom ambijentu na vodi. Prilaz restoranu je omogućen dečijim kolicima, pošto nema ni jednog stepenika. Igraonica za decu je opremljena toboganima, trambolinom, zamkom i kutkom za radionicu.

2. Rođendani za tinejdžere (18-ti rođendani) – pored prostora, hrane i pića, u zavisnosti od vaših želja i potreba za vas možemo obezbediti DJ-a, profesionalnu klubsku rasvetu i efekte (led rasveta, robo glave, dima mašina, balon mašina…), koktel majstora i koktele i slično. Imamo mogućnost organizovanja proslave i za starije i za mlađe goste i da svaka od grupa ima svoj program a da mlađi imaju svoju privatnost.

3. Ostali rođendani i dodatne usluge – pored prostora, hrane i pića za vas možemo organizovati sledeće usluge:
Muzički bend po izboru, usluge fotografa, specijalnu rasvetu i efekte, dekoraciju sale po izboru, cvetnu dekoraciju, tortu, Krstarenje brodom, vožnju gliserom, vatromet, organizovati prevoz gostiju, pomoć oko realizacije svih vaših ideja i želja

Za krštenja dece pored prostora, hrane i pića, za vas možemo obezbediti animatore, mađioničare, klovnove, osobe koje će paziti na vašeg mališana i njegove drugove i koje će zabavljati vašu decu dok se Vi i vaši gosti možete opušteno služiti hranom i pićem i uživati u prijatnom ambijentu na vodi. Prilaz restoranu je omogućen dečijim kolicima, pošto nema ni jednog stepenika.

Call Now ButtonPozovite nas!