Proslave
Krštenja, rođendani, punoletstva

Intimne proslave – rođendane, godišnjice, veridbe, krštenja, godišnjice matura, maturske večeri…
Korporativne proslave – proslave firmi, poslovni prijemi, promocije, tematske večeri, kokteli, konferencije za štampu, kongresi, seminari…
Proslave rođendana  – za vas možemo organizovati proslave i rođendane za sve uzraste.

131
Proslave već za 12 EUR!

Dečiji rođendani – pored prostora, hrane i pića, za vas možemo obezbediti animatore, mađioničare, klovnove, Deda Mraza i osobe koje će paziti na vašeg mališana i njegove drugove i koje će zabavljati vašu decu dok se Vi i vaši gosti možete opušteno služiti hranom i pićem i uživati u prijatnom ambijentu na vodi. Prilaz restoranu je omogućen dečijim kolicima, pošto nema ni jednog stepenika.

Rođendani za tinejdžere (18-ti rođendani) – pored prostora, hrane i pića, u zavisnosti od vaših želja i potreba za vas možemo obezbediti DJ-a, profesionalnu klubsku rasvetu i efekte (led rasveta, robo glave, dim mašina, balon mašina…), koktel majstora i koktele i slično. Imamo mogućnost organizovanja proslave i za starije i za mlađe goste i da svaka od grupa ima svoj program a da mlađi imaju svoji privatnost.

Ostali rođendani i proslave – pored svečane sale, hrane i pića za vas možemo organizovati sledeće usluge: Muzički bend po izboru, usluge fotografa, dekoraciju sale po izboru, koktel majstor i kokteli, cvetnu dekoraciju, specijalna rasveta i efekti, tortu, krstarenje brodom, vožnju gliserom, vatromet, prevoz gostiju, pomoć oko realizacije svih vaših ideja i želja.

Korporativne proslave: pored svečane sale, hrane i pića, a u zavisnosti od vaših želja i potreba, za vas možemo organizovati sledeće usluge:
Platno, projektor i ozvučenje za potrebe prezentacije: Muzički orkestar, rasveta i voditelj po želji, besplatan Wi-Fi, usluge fotografa, dekoraciju sale po izboru, krstarenje brodom, prevoz gostiju, mogućnost organizovanja dva različita događaja u dve zasebne sale na jednom mestu.
Pomoć oko svih ostalih usluga koje su vam potrebne.

Pozovite nas!