fbpx
Proslave
Krštenja, rođendani, punoletstva, proslave za kolektive 

Proslave – rođendane, godišnjice, veridbe, krštenja, godišnjice matura, maturske večeri…
Korporativne proslave – proslave firmi, poslovni prijemi, promocije, tematske večeri, kokteli, konferencije za štampu, kongresi, seminari…
Proslave rođendana  – za vas možemo organizovati proslave i rođendane za sve uzraste.

131
Proslave već za 12 EUR!

Krštenja i dečiji rođendani – Mi smo prventsveno restoran sa atraktivnim salama na dunavu, kvalitetnom hranom iz naše kuhinje, velikikim izborom pića. Muzika, podijum za igru i dobar provod za Vas i vaše goste su naš imperativ. Za vašu decu imamo malu i toplu igraonicu uz koju možemo obezbediti čuvanje vaše dece. Atraktivan slatki sto po vašoj želji sa neograničenim mogučnostima za dekoraciju. Takođe nudimo profesionalne usluge fotografa. Također obezbeđujemo animatore, mađioničare, klovnove, Deda Mraza i osobe koje će paziti na vašeg mališana i njegove drugove i koje će zabavljati vašu decu dok se Vi i vaši gosti možete opušteno služiti hranom i pićem i uživati u prijatnom ambijentu na vodi. Prilaz restoranu je omogućen dečijim kolicima.

Rođendani za tinejdžere (18-ti rođendani) – pored prostora, hrane i pića, u zavisnosti od vaših želja i potreba za vas možemo obezbediti bend, DJ-a, profesionalnu klubsku rasvetu i efekte (led rasveta, robo glave, dim mašina, balon mašina…), koktel majstora i koktele, usluge profesionalnog fotografa. Imamo mogućnost organizovanja proslave i za starije i za mlađe goste i da svaka od grupa ima svoj program a da mlađi imaju svoji privatnost.

Ostali rođendani i proslaveMuzički bend po izboru, usluge fotografa, dekoraciju sale po izboru, koktel majstor i kokteli, cvetnu dekoraciju, specijalna rasveta i efekti, tortu, krstarenje brodom, vožnju gliserom, vatromet, prevoz gostiju, pomoć oko realizacije svih vaših ideja i želja.

Korporativne proslave: Platno, projektor i ozvučenje za potrebe prezentacije. Muzički orkestar, rasveta i voditelj po želji, besplatan Wi-Fi, usluge fotografa, dekoraciju sale po izboru, krstarenje brodom, prevoz gostiju, mogućnost organizovanja dva različita događaja u dve zasebne sale na jednom mestu.
Pomoć oko svih ostalih usluga koje su vam potrebne.

Pozovite nas!