fbpx
Scroll Top
Organizacija proslava
Prostor za proslave
Krštenja, rođendani, punoletstva

Sve vrste proslava – rođendane, godišnjice, veridbe, krštenja, godišnjice matura, maturske večeri.
Korporativne proslave – proslave firmi, poslovni prijemi, promocije, tematske večeri, kokteli, konferencije za štampu, kongresi, seminari.
Proslave rođendana  – dečiji rođendani sa igraonicom, 18ti rođendan.

Proslave sa dečijom igraonicom
Proslave već za 17 EUR!

Korporativne proslave: Platno, projektor i ozvučenje za potrebe prezentacije. Muzički orkestar, rasveta i voditelj po želji, besplatan Wi-Fi, usluge fotografa, dekoraciju sale po izboru, krstarenje brodom, prevoz gostiju, mogućnost organizovanja dva različita događaja u dve zasebne sale na jednom mestu.
Pomoć oko svih ostalih usluga koje su vam potrebne.

Krštenja i dečiji rođendani – Mi smo prvenstveno restoran sa atraktivnim salama na Dunavu, kvalitetnom hranom iz naše kuhinje, velikim izborom pića. Muzika, podijum za igru i dobar provod za Vas i Vaše goste su naš imperativ. Za vašu decu imamo malu i toplu igraonicu uz koju možemo obezbediti čuvanje vaše dece. Atraktivan slatki sto po vašoj želji sa neograničenim mogućnostima za dekoraciju. Takođe nudimo profesionalne usluge fotografa, obezbeđujemo animatore, mađioničare, klovnove i osobe koje će paziti na vašeg mališana i njegove drugove i koje će zabavljati vašu decu dok se Vi i vaši gosti možete opušteno služiti hranom, pićem i uživati u prijatnom ambijentu na vodi. Prilaz restoranu je omogućen dečijim kolicima.

Rođendani za tinejdžere (18-ti rođendani) – pored prostora, hrane i pića, u zavisnosti od vaših želja i potreba za vas možemo obezbediti bend, DJ-a, profesionalnu klubsku rasvetu i efekte (led rasveta, robo glave…), koktel majstora i koktele, usluge profesionalnog fotografa. Imamo mogućnost organizovanja proslave za starije i za mlađe goste. Svaka od grupa može da ima svoj program, a da mlađi gosti imaju svoji privatnost.

Ostali rođendani i proslaveMuzički bend po izboru, usluge fotografa, dekoraciju sale po izboru, koktel majstor i kokteli, cvetnu dekoraciju, specijalna rasveta i efekti, tortu, krstarenje brodom, vožnju gliserom, vatromet, prevoz gostiju, pomoć oko realizacije svih vaših ideja i želja.

Call Now ButtonPozovite nas!